Cerca avançada

200 € a 1,000,000 €

Més filtres
hem trobat 0 resultats
El resultat de la teva cerca

Qui Som

La Porta es una empresa familiar, ens caracteritzem per empatitzar amb les necessitats dels nostres clients i així ajudar-los a treure’n la millor rendibilitat, tant en gestions de compra com de venda o de lloguer.

El nostre servei estrella, es la tarifa plana de comissió per Compravendes de 3.500 Euros IVA a part, l’assessorament personalitzat amb la nostre gestoria, la cédula i el certificat energétic si l’immoble no en disposa i la publicitat a portals, a la nostre web o als nostres aparadors i amb aquest nou sistema, més actual i renovador del sector, volem transmetre la confiança i la noblesa que es mereix la nostre feina.

Apostem per adaptar-nos als canvis socials i així actuar i treballar per un futur real, com per exemple el mercat de l immoble compartit, tant per vivendes, com per locals, despatxos, naus industrials, fins i tot aparadors.

Estem enregistrats al Col.legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Barcelona, per tal de garantir qualsevol gestió tramitada amb nosaltres, incloent les assegurances addients per protegir totes les transaccions.

Treballem entregats a la guia i acompanyament al llarg de tot el procés de qualsevol operació immobiliària, fent el seguiment de totes les gestions per tal de poder assessorar i protegir a nivell administratiu i jurídic cada un dels nostres clients.

La nostre experiència ajuda a rentabilitzar les inversions, tant amb temps com econòmicament. Ja que aquesta gestió ens fa excepcionalment efectius per trobar l’immoble per al client o el client per l’immoble.

  • Filtres

    200 € a 1,000,000 €

    Més filtres
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús. Més informació a la Política de cookiesAccepto

Compare Listings