Cerca avançada

200 € a 1,000,000 €

Més filtres
hem trobat 0 resultats
El resultat de la teva cerca

Casa amb precioses vistes al mar

afegeix a preferits4 Habitacions4 Dormitoris 
V046 685,000 €
Habitacions: 4
Banys: 4
Tamany: 257 m2
Tipus de Propietat:
Codi postal:
Estat:

Casa adossada, situada en una de les millors urbanitzacions de la zona, just a sobre de l’Port Ginesta, a 5 minuts caminant de la platja i amb accés directe a l’autopista, a 3 minuts caminant de la casa té una parada d’autobús amb línia a Castelldefels i altres localitzacions.
La urbanització disposa de vigilància 24 hores, jardiners i d’un club esportiu a què es pot associar qualsevol veí, el club disposa de piscina, instal·lacions esportives i restaurant.

A més la casa es troba en un carrer sense sortida, la qual cosa genera avantatges pel que fa a seguretat pel trànsit i per la relació familiar amb els veïns.

La casa està reformada i es distribueix en planta baixa on hi ha el garatge per a un cotxe, una sala d’estudi, despatx, rebost, traster i un lavabo, per l’interior també s’accedeix a planta primera on gaudeix d’un gran saló menjador amb xemeneia que dóna sortida a la terrassa amb vistes a la mar, tot, amb un disseny casual i relaxant i amb la cuina oberta per a compartir tots els moments, la qual està equipada amb electrodomèstics de gran qualitat, a la mateixa planta també disposa d’un lavabo com a visitant.
A la planta segona té 3 dormitoris dobles i un individual (avui destinat a vestidor) i zona de màquines amb sortida a pati del darrere. Tots els dormitoris disposen d’aire condicionat i ventilació exterior, dos d’ells amb precioses vistes a la mar ia més tota la casa té instal·lada la calefacció amb terra radiant.

Característiques

Terrassa
Calefacció
Plaça de Pàrquing
Subministraments
Electrodomèstics
Aire accondicionat

Mapa

Compare Listings