Cerca avançada

200 € a 1,000,000 €

Més filtres
hem trobat 0 resultats
El resultat de la teva cerca

Masia en venda a La Llacuna

250,000 €
Habitacions:
Banys: 2
Tamany: 528 m2
Codi postal:
Estat:

Masia ubicada a una pedania de la Llacuna, població de la comarca Anoia, al costat del Penedès. A 4 minuts de la Llacuna i 4 min de Sant Joan de Mediona. La casa gaudeix de bones condicions d’ estructura i construcció, també té calefacció, cuina i dos banys complets.
A la planta baixa hi ha la sala d’estar/menjador, la cuina, una habitació saleta, bany, el celler i l’escala que va cap amunt, a la primera planta, on hi ha les habitacions i el bany, i a la planta segona (sota coberta) hi ha les golfes, diàfanes, amb finestres i un arc al mig.

Totes les habitacions de la casa són exteriors, també la cuina i el bany, excepte el celler que no disposa de cap finestra.

A la zona exterior que hi ha al voltant de la casa té 4 coberts amb petites estances, un espai on s’ubica la premsa i el cub, l’aparcament és per a més d’un vehicle i al pati frontal hi ha una barbacoa.
La casa gaudeix de vistes a la vall i la serra de la Llacuna, la façana de la casa està orientada a sud. També formen part de la propietat dos horts ubicats davant la casa i al costat de la riera d’ uns 1.000 m2 aproximadament.

Tot això és un ventall de possibilitats per valorar l’autosuficiència.

 

Característiques

Mapa

Compare Listings